VÅRA BOLAG


Fredricsons Trä 

En av Sveriges ledande distributörer av massivträ, skivmaterial och byggmaterial till den träbearbetande industrin samt bygg- och golvfackhandeln i Sverige och övriga Norden.

Med 5 anläggningar i Sverige omfattar verksamheten bland annat förädling, formatsågning samt kapning av balk. Mer än 90 års erfarenhet har gett en unik position på marknaden.

Vi grundar vårt kunnande på tradition, innovation och distribution (TID).

www.fredricsons.com

Direktlaminat AB

Direktlaminat är experter på laminatprodukter och ledande inom tillverkning av komponenter och möbler.

Med ett stort utbud av material, färger och dekorer i kombination med moderna och flexibla tillverknings-möjligheter hjälper vi allt från inredare och arkitekter till snickeriföretag, möbeltillverkare och byggherrar.

Förutom att vi kan hjälpa dig tillverka komponenter och möbler säljer vi även material för dig som gör jobbet själv och vi erbjuder dessutom PAMUs sortiment av förvaringsenheter i melamin och bordsskivor i högtryckslaminat för skola, kontor och offentliga miljöer.

www.direktlaminat.seWiwood AB 

En av Sveriges ledande leverantör av skivmaterial och balk till bygghandel, möbel- och förpackningsindustrin med flera. Wiwood, grundat 1982 och med verksamhet i Skånska Vittsjö respektive Flemingsberg (Stockholm), förser marknaden med i huvudsak importerade träbaserade skivmaterial i bland annat plywood, hardboard, MDF, laminat med mera.

Verksamheten omfattar även formatsågning, CNC-bearbetning samt kapning av balk.

www.wiwood.se